Tlačové správy vo februári 2013

Slovenská pošta pripravila veľkolepú výstavu rytín poštových známok

5. februára 2013

Slovenská pošta pripravila pri príležitosti 20. výročia samostatnej slovenskej známkovej tvorby s Poštovým múzeom Banská Bystrica a v spolupráci s Poštovým múzeom Praha veľkolepú reprezentačnú výstavu rytín poštových známok s názvom  “The Best of Slovak Stamps Engraving: Rudolf Cigánik – Martin Činovský – František Horniak”.

Slovenská pošta vydáva poštovú známku s futbalovou legendou

13. februára 2013

Slovenská pošta vydáva zajtra, 14. 2. 2013, poštovú známku „Významné športové podujatia: Ján Popluhár (1935 – 2011)“ s nominálnou hodnotou 0,65 €. Známku vytlačila technikou viacfarebného ofsetu Poštovní tiskárna cenin Praha.

Expresné zásielky už môžete podať na celom Slovensku

18. februára 2013

Slovenská pošta pripravila ďalšiu novinku. Od 18. februára 2013 môžu zákazníci Slovenskej pošty podávať expres zásielky do hmotnosti 15 kilogramov na všetkých poštách.

Slovenská pošta otvára 4 nové kontaktné miesta daňových úradov

28. februára 2013

Od 1. 3. 2013 otvárame štyri nové kontaktné miesta daňových úradov. Kontaktné miesta nájdu klienti na pobočkách Slovenskej pošty v Novej Bani, Veľkom Mederi, Vrábľoch a Novákoch. Využívať ich môžu na získanie základných informácií k daniam.