Tlačové správy v máji 2016

Najkrajší list napísal 12 – ročný Marko Jurkovič z Modry

11. máj 2016

Najkrajšie listy za rok 2016 sú známe. Tento rok sa uskutočnil už 45. ročník a aktuálnou témou tejto obľúbenej súťaže bolo: „Napíš list svojmu 45 ročnému ja“. Celkovo sa zapojilo 396 detí z celého Slovenska. Súťaže s dlhoročnou históriou sa mohli zúčastniť deti a mládež vo veku do 15 rokov. Uzávierka bola 31. marca 2016. Komisia zložená z reprezentantov Slovenskej pošty a Ministerstva dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR vybrala po neľahkom rozhodovaní spomedzi všetkých originálnych listov desať najzaujímavejších. Prvenstvo v súťaži si tento rok odniesol 12-ročný Marko Jurkovič z Modry a zároveň jeho list postupuje do medzinárodného kola súťaže.

Slovenská pošta má na konte ďalšie dva úspechy

Za posledný týždeň dosiahla pošta hneď dve ocenenia

16. máj 2016

Získali sme „modrú Pečať spoľahlivosti a zároveň prvenstvo za Výročnú správu Slovenskej pošty, a. s., za rok 2014.

Slovenská pošta získala „zlato“ za doručovanie medzinárodných expresných zásielok

20. máj 2016

Za vynikajúcu úroveň kvality doručovania expresných zásielok zo zahraničia (EMS) získala Slovenská pošta, a.s., (SP) cenu “Zlatá úroveň“. Kvalitu doručovania EMS každý rok hodnotí Spoločenstvo Svetovej poštovej únie pre službu EMS. SP sa tento rok zaradila do najelitnejšej skupiny prevádzkovateľov tejto služby na svete.

Užime si spoločne Le rendez-vous na EURO 2016!

31. máj 2016

Pri príležitosti blížiacich sa majstrovstiev Európy vo futbale vydáva Slovenská pošta, a. s., v spolupráci so Slovenským futbalovým zväzom poštový lístok s prítlačou, propagujúci účasť slovenskej reprezentácie na majstrovstvách Európy vo Francúzsku.