Tlačové správy v marci 2014

Slovenská pošta vydá veľkonočnú poštovú známku

4. marca 2014

Slovenská pošta vydá 10. marca 2014 poštovú známku „Veľká noc 2014: Ukrižovanie – vitráže obdobia romantizmu“, s nominálnou hodnotou 0,45 €. Motívom známky je detail vitráže z Kaplnky Svätej studne v Marianke.

Slovenská pošta opäť odčítava plynomery

24. marca 2014

Zamestnanci Slovenskej pošty odčítavajú plynomery aj v roku 2014. Pošta tak pokračuje v úspešnej spolupráci so spoločnosťou SPP – distribúcia, a. s., ktorú odštartovala v minulom roku. Vybraní zamestnanci pošty realizujú fyzické odpočty spotreby zemného plynu vo vybraných lokalitách Slovenska v období od 14. marca 2014 do 12. apríla 2014. Aktuálne stavy plynomerov zaznamenávajú prostredníctvom mobilného PDA zariadenia.

V posledný deň podania daňových priznaní bude 85 vybraných pôšt otvorených dlhšie

26. marca 2014

Slovenská pošta vychádza aj v roku 2014 maximálne v ústrety svojim zákazníkom pri podávaní daňových priznaní. V posledný deň ich podania, 31. marca 2014, predlžuje svoje hodiny pre verejnosť na 85 vybraných poštách v rámci celého Slovenska. Nadštandardne budú otvorené pošty väčšinou v okresných a krajských mestách.

Reklamácie na Slovenskej pošte za rok 2013

Za rok 2013 klesol počet reklamácií prijatých Slovenskou poštou. Zákazníci na poskytované služby podali 51 607 reklamácií, čo je o 3 413 menej ako v roku 2012.